Termeni si conditii

pentru inchirierea masinilor

Conditii generale de inchirieri auto

Vezi tot continutul

Veti avea nevoie de un permis de conducere (minim un an vechime - in conformitate cu conventia de la Viena, 8 noiembrie 1968) și de un C.I.(pasaport); varsta minima acceptata pentru acest serviciu este de 23 ani.

Clientul isi asuma intreaga responsabilitate pentru orice accident provocat de conducerea imprudenta a autoturismului, precum si de conducerea sub influenta bauturilor alcoolice, in stare de ebrietate sau sub influenta oricaror altor substante interzise, prin acest contract acceptand sa plateasca pagubele evaluate de societatea noastra.

Clientul se angajeaza sa conduca autoturismul inchiriat respectand dispozitiile legale privind circulatia pe drumurile publice si alte reguli cum ar fi:

  • Nu va supraincarca autoturismul si nu-l va folosi pentru transportul de marfa
  • Nu va folosi autoturismul in curse, teste, sau pentru a impinge sau remorca alte vehicule sau remorci
  • Nu va efectua reparatii asupra autoturismului decat la garaje auto autorizate si numai cu acordul si conform cu instructiunile proprietarului, fiind rambursat pe baza prezentarii facturii eliberate in numele proprietarului, insotita de devizul de reparatii
  • Nu va lasa masina deschisa (usi, geamuri, compartiment bagaje) sau cheile in contact
  • Va utiliza autovehiculul in concordanta cu instructiunile de folosire a autoturismului emise de producatorul acestuia
  • Nu va circula pe drumuri accidentate, desfundate si/sau nedeschise circulatiei rutiere
  • Va circula cu autoturismul numai pe drumurile marcate pe harta
  • Va verifica permanent indicatoarele de bord, va opri imediat autovehiculul si va anunta proprietarul masinii in cazul aparitiei unei anomalii sau defectiuni in functionarea autovehiculului. Neconformarea atrage dupa sine plata integrala a remedierii defectiunilor survenite
  • Nu va depasi viteza legala pe drumurile publice

Nerespectarea acestor reguli de utilizare mai sus mentionate poate atrage dupa sine retinerea garantiei si plata de client a reparatiilor aferente pentru aducerea autovehiculului la starea de functionare initiala.

In cazul in care, in perioada inchirierii se intampla ca autovehicolul sa suporte pagube produse anvelopelor prin taiere, intepare, explozie, vulcanizarea acestora cade in sarcina clientului.

Tarife inchirieri auto

Vezi tot continutul

Preturile afisate sunt orientative si se stabilesc in functie de perioada de inchiriere a autoturismului.

La inchirierea oricarei masini chiriasul trebuie sa plateasca o garantie intre 0€ si 400€,garantie care va fi returnata clientului la preluarea masinii in aceeasi stare in care a fost oferita.

Preluare / predare

Vezi tot continutul

Predare/preluare fara taxe suplimentare

Autoturismele sunt predate catre chirias spalate(interior/exterior), cu plinul facut si se returneaza in aceleasi conditii.

Inchiriere autoturism pe termen lung

Vezi tot continutul

Serviciul nostru de inchiriere pe termen lung presupune inchirierea uneia sau a mai multor masini, printr-un contract de inchirere in schimbul unei rate lunare fixe, care reprezinta costul total de detinere a masinii. Acest serviciu este disponibil atat persoanelor fizice cat si juridice pe baza de contract. Pentru mai multe detalii, va rugam apelati numarul +40 733 434 800.